کناف :
امروزه دسترسی به فناوری های جدید و بروز در صنعت ساخت و ساز ، سبب تولید مصالح نوین شده . مصالح مدرنی که جدیدا در بازار استفاده می شود که مورد استفاده قرار دادن انها مشکلات بسیار کمی دارند و همینطور به دلیل ظرافت و زیبایی که دارند و همین باعث محبوبیت زیاد آن می شود . از این مصالح نوین که این روز ها در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی دارای محبوبیت بسیاری می باشد و کاربرد های بسیاری مانند استفاده کردن به عنوان سقف کاذب را داشته باشد ، کناف نام دارد .
با توجه داشتن به اینکه در روز های اخیر اهمیت دادن به زیبایی طراحی داخلی بالا رفته است و برخی از افراد به روش ها و تکنیک های مختلف در حال اجرای طرح های مدرن و جذاب در منزل ها و محل کار خود می باشند ، استفاده کردن از کناف و کناف کاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
کناف چیست ؟ می توان گفت در حقیقت کناف یکی از انواع سقف های کاذب می باشد. لازم به توضیح می باشد که تا قبل از آگاه شدن از هر موضوعی در این رابطه ، باید توجه داشت که “کناف” (knauf) اسم یک برند معروف و خانوادگی آلمانی بود که با گسترش دادن فعالیت های خود به ایران هم وارد شده می باشد .
کناف در حقیقت صفحاتی از جنس گچ و با روکش کاغذی می باشند که در فرآیند خاصی که در ادامه مقاله توضیح خواهیم داد ، به حالت یکپارچه در آمده اند . این صفحات مورد بحث در حالی که از جنس گچ ساخته می شوند ولی در مقایسه کردن با گچ از مزایای بسیار شاخص تری برخوردار هستند .
کناف از مصالح اصلی به حساب می آید که در ساخت و ساز به طور خشک (بدون استفاده از آب) استفاده می شود ، که در ایجاد کردن طراحی های مختلف بر روی سقف کاذب ها و دیوار ها مورد استفاده قرار گرفته می شود .
چگونه کناف کاری صورت گرفته می شود ؟
کناف کاری تخصصی حرفه ای محسوب می شود و برای انجام آن می بایست از نیروهای ماهر و متخصص کناف کاری در شرکت ها و نمایندگی های معتبر و مطرح در حال فعالیت کردن استفاده شود . کناف کاری به 4 صورت مختلف انجام گرفته می شود . این روش ها بر حسب محل کاربرد با همدیگر متفاوت می باشند .
اجرای کناف در دیوار کاذب پوششی .
برای بازسازی ساختمان های قدیمی و منزل مورد استفاده قرار گرفته می شود . این کناف کاری به دو حالت قابل اجرا هستند :
با سازه :
در اجرا کردن این نوع کناف کاری ، پنل های گچی کناف از راه پیچ کردن به یک سازه فلزی به دیوار زمینه متصل می گردد . در این حالت از کناف کاری مقدار اندکی فاصله برای عبور کردن تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ما بین صفحه و دیوار زمینه باید وجود داشته باشد .
بدون سازه : در این حالت از کناف کاری ، ابتدا با استفاده کردن از یک خمیر مخصوصی به اسم پرفلیکس یک لایه گچ را به صورت مستقیم با دیوار متصل اتصال دارد و بعد با استفاده کردن از بتونه درزگیری ها را به صورت نواری انجام باید داد . بعد از این مرحله ها به آسانی عملیات کاشی کاری و کاغذ دیواری قابل اجرا می شوند .
اجرا کردن کناف در دیوار کاذب جداکننده :
این حالت کناف کاری برای جداسازی فضای داخلی ساختمان کاربرد دارد و از دیوار کاذب جدا کننده استفاده می شود که تشکیل شده از قاب های فولادی سبک است . این قاب های فولادی ذکر شده به حالت پیش ساخته و سبک می باشند و به شکل حروف C و U مورد استفاده قرار گرفته می شوند و صفحات گچی به طور یک و یا چندین لایه به واسطه پیچ هایی مخصوص ، به آن ها اتصال داده می شوند . در نتیجه تمامی درز ها را به واسطه بتونه پر کرده و برای نصب کردن کاشی و کاغذ دیواری و رنگ آمیزی حاظر می کنند .
آموزش کناف
آموزشگاه رادیس با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای فعالیت خود را از سال 1394با هدف آموزش نیروی کار تخصصی و اشتغال زایی در سطح کشور فعالیت خود را در شهر تبریز آغاز نموده و با برگزاری دوره های متعدد آموزشی متفاوت در زمینه های معماری، هنرهای تزئینی ، هنرهای تجسمی ، فناوری اطلاعات ، امور مالی و یازرگانی با بهره گیری از اساتید به نام بومی و غیر بومی، توانسته علاقه مندان بسیاری را روانه بازار کار کند.
سرفصل آموزش کناف
برش صفحات روکشدار گجی
تهیه و اجرای بتونه درزگیر و ماستیک
ساخت دیوار های مستقل و جدا ساز فضا و دیوار های منحنی شکل
نصب و پیاده سازی سقف های کاذب با صفحات روکشدار گچی
دیوار های پوشش دهنده سطوح
پوشش سطوح توسط صفحات روکشدار گچی
تجزیه و تحلیل و برآورد مصالح
نحوه آنالیز مصالح
ثبت نام در کلاس آموزش کناف
جهت ثبت نام در کلاس آمورش کناف میتوانید با شماره تلفن های آموزشگاه رادیس تماس حاصل نمایید .